lördag 26 maj 2012

Nummer 9!

Igår skulle lillasyster vägas och mätas på Bvc. Naturligtvis passar vi då på att väga även Benjamin. Det är ju lite svårt att veta hur man ska förhålla sig till vikten. Läkaren har visserligen konstaterat att han verkar klara av att hålla sin lilla viktkurva på egen hand men samtidigt säger dietisten att han äter vad han behöver för att behålla sin vikt... Vi själva ser ju att han är liten men välproportionerlig.

Men vi håller fortfarande koll på vikten...

Om inte annat för att glädjes åt nya siffror...

Och igår var en ny siffra...

Siffran 9. Benjamin väger nu precis 9 kilo!

Kunde inte annat än att le när jag såg vad han fick på sig efter dagens enda kräkning. Nummer 9!

Nio (9) kilo!



Och så kommer den utlovade viktkurvan från Bvc. Där de täta prickarna börjar är då vi slutade med sonden för snart 9 månader sedan. Den branta dippen är då vi med hjälp av Notube försökte avvänja honom från flaskan genom att helt sonika inte erbjuda flaskan utan bara annan mat. Som ni ser tog han igen den vikten snabbt när vi avbröt detta försök. Våren har sedan viktmässigt varit lite knackig med mycket förkylningar och därmed kräkningar. Men nu är han tillbaka på sin -3 kurva. Där det verkar som han hör hemma.


2 kommentarer:

  1. Gott med en 9:a! Bra jobbat Benjamin:) / maria

    SvaraRadera
  2. Det är säkert där han ska vara!

    Om några år kommer ni nog att förvåna er över att det var så mycket ståhej runt alltihop. Han tar det i sin takt, helt enkelt. Förr eller senare kommer nog intresset för mat!

    Vikten är ju precis som den skall vara - för honom.

    Lycka till!

    SvaraRadera